Alla inlägg den 18 februari 2016

Av Gunsan - 18 februari 2016 11:38

är tillbaka... Det har snöat cirkus 4-6 centimeter under morgontimmarna. Var inget snöfall  vid kl.03,20 i morse när jag gick tillbaka till sängen. Har haft en eländesnatt med kryp i benen hela natten. Gav upp om att få sova vid 00,39 och tog en Oxynorm. Satt uppe sen till dess den var i full effekt innan jag skallade kudden.


När maken kommer hem i eftermiddag ska vi handla lite och införskaffa kamrater till vårt nya akvarium. HAde lite tur att få tag på ett 54-liters med pump, doppvärmare, grus och lite dekorationsstenar för endast 300 kr. 

Var till zooaffären igår och handlade växter och vattenmedel och körde igång. Tempen är perfekt idag så nu ska vi få njuta av det lugn ett akvarium ger.


Satt och fnulade lite inatt... Saknar en viss persons sällskap, humor och livsglädje..... Har försökt få till träffar men får alltid höra att det inte finns tid, ork och så vidare. Såååå tråkigt... Antar att det är något jag får lära mig leva med fast det är ju två år sen nu som hon gick åt ett annat håll i livet... Men trist är det....


Ska jobba igen till helgen i a f... Sen får vi se vad som händer framledes... *ler hemlighetsfullt*


  

Ovido - Quiz & Flashcards